Wie zijn wij?

Meer dan 50 jaar geleden werd Decorama opgericht, een interieurwinkel waar Patricia Delaplace het roer in handen heeft en wordt bijgestaan door haar deskundig team. Door ervaring, vakmanschap, creativiteit en service groeide ons bedrijf uit tot een inspiratiebron op het vlak van textiel in al zijn aspecten.   Kortweg gezegd door de liefde en passie voor interieur.

Raamdecoratie moet niet alleen functioneel zijn maar ook mooi ogen.  Het is en blijft een belangrijke sfeermaker in het interieur. Ons dynamisch en creatief team staat open voor alle stijlen en smaken.  Samen met U, wordt op een persoonlijke en originele manier vorm gegeven aan uw interieur.  Uw wensen en onze inspiratie zorgen om tot een passend geheel te komen.

Stijlvolle raamdecoratie maakt uw (t)huis aangenamer, zo ook muur-en vloerdecoratie.  Bij ons heeft U een ruime keuze in behang, tapijt, karpet en zetelbekleding. 

In onze vernieuwde showroom kan je dit allemaal beleven

Ons team van naaisters en plaatsers hebben de “deskundigheid en ervaring” waardoor men van vakmanschap kan spreken. Al onze gordijnen worden dan ook gemaakt in eigen atelier.  Naaisters ontfermen zich over de onberispelijke afwerking van uw raamdecoratie terwijl ons plaatsingsteam zorgt voor de definitieve afwerking van uw raamdecoratie door deze met veel zorg en nauwkeurigheid te plaatsen met als doel een “perfect” eindresultaat.

Onze service en nazorg beschouwen we als een van onze belangrijkste troeven. De klanten worden persoonlijk en professioneel begeleid en krijgen advies in de showroom of indien gewenst na afspraak bij u thuis.  Ook na de levering en plaatsing kunnen de klanten rekenen op een degelijke service.

Ben je benieuwd, kom dan gerust even langs.