Hoe werken we?

Even aan het shoppen of u bent in de buurt?  Spring gerust even binnen in onze vernieuwde showroom. Ontdek de nieuwste trends en verschillende stijlen.  Onze adviseurs zullen U inspireren en helpen bij het verwezenlijken van jou droom.  

Weinig tijd?  Geen probleem, maak dan even een afspraak.  Onze adviseurs reserveren voor U de tijd om uw project in alle rust te bespreken.  We bekijken samen uw project en luisteren naar uw wensen.  Neem gerust je plan of wat foto’s van je project mee, zodat we hier een beter beeld van krijgen. Vervolgens gaan we samen met U in onze showroom over tot het bekijken van de verschillende stijlen en kleuren om een eerste interieuradvies samen te stellen. Zo heeft u al een eerste prijsraming waarbij wij rekening houden met uw budget.   

Tevreden over ons advies? Super! Uw adviseur komt na afspraak bij u langs met de in de showroom besproken stalen en stoffen.  Zo kunnen we alles mooi presenteren om tot een geheel te komen en bij te sturen waar nodig.  Alles wordt met precisie opgemeten.  Aan de hand van deze opmetingen krijgt u dan een definitieve prijsofferte.  

Overtuigd van deze offerte? Dan plaatsen we uw bestelling en wordt alles doorgegeven aan ons atelier.  Onze plaatsingsdienst zal dan uw bestelling met zorg komen plaatsen zodat u kunt genieten van uw nieuwe interieur.

Afspraak of vraag

[contact-form-7 id=”147″ title=”Contactformulier 1″]

Openingsuren

Dinsdag | Woensdag | Vrijdag

10.00 – 18.00

 

Donderdag

enkel op afspraak

 

Zaterdag

10.00 – 17.00

 

Maandag | Zondag | Feestdagen

gesloten

Showroom

We ontvangen je graag in onze showroom.

   2980 Zoersel, Rodendijk 40

   03/311 64 41

  info@decoramazoersel.be

BE 0883 226 570

Momenteel werken wij

 bij voorkeur op afspraak.